Acer preuzima iGware

Bez autora
Jul 26 2011

Kompanija Acer najavila je kupovnu firme iGware koja je specijalizovana za popularni "cloud computing", pa samim tim su i otkrili svoj budući servis Acer Cloud. Za iGware Acer će platiti 320 miliona dolara, a dodatnih 75 milijuna dolara će platiti ukoliko kompanija zadovolji određene ciljeve vezane za performanse.Uz pomoć iGwareove tehnologije Acer namerava da ponudi novu uslugu nazvanu Acer Cloud, koja bi trebala biti dostupna u svim njihovim uređajima, uključujući računare, tablete, i "pametne" telefone.

Acer preuzima iGwareKompanija Acer najavila je kupovnu firme iGware koja je specijalizovana za popularni "cloud computing", pa samim tim su i otkrili svoj budući servis Acer Cloud.

Za iGware Acer će platiti 320 miliona dolara, a dodatnih 75 milijuna dolara će platiti ukoliko kompanija zadovolji određene ciljeve vezane za performanse.

Uz pomoć iGwareove tehnologije Acer namerava da ponudi novu uslugu nazvanu Acer Cloud, koja bi trebala biti dostupna u svim njihovim uređajima, uključujući računare, tablete, i "pametne" telefone.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik